hon dansade, jag drack.

Kategori: Äventyr och festligheter

I lördags var det dags för sittning igen, med erotiskt tema den här gången. Kanske inte min grej egentligen men det var kul ändå!

Kvällen sammanfattningsvis: För-förfesta hos Petra, middag, vodka, leta efter min blåa påse som var lila, bounda med random folk och bara hitta människor från skåne hela tiden, prata om poetry slam, dansa till björns vänner, inte fatta vart tiden tog vägen, blunda hela vägen hem, springa i trapphuset och sparka skor på tredje våningen, somna till en film man bara kommer ihåg början och eftertexterna på.
Bild från när vi var hos Paula innan allt (henne jag snott bilden ifrån med!). Anton försöker överfalla mig och jag ser konstig ut, typ.
Och det här var vad jag fick med mig hem: Bordsplaceringslapp, sittnings-märke (haha vidrigt, jag vet), en överbliven hångelbiljett och lite hjärtan som jag hittade i min säng på morgonen.


Mmm måste börja fota mer.

And there are people who still think I'm good and that is good 'cause I'm an outcast

Kategori: Listor

En "dagens" för det var längesen och jag tycker listor är roligt.

vill ha: jul, alkohol, en avklarad tenta
klädsel: strumpbyxor, prickig kjol, linne och kofta
smink: eh, mascara och foundation typ, inget fancy
frisyr: äckligt och nerhängande
låt: bad cash quartet - outcast
planer: ja det är kväll nu men dagen har iaf spenderats hos lovisa med paula, anton, malin och jennifer. tentapluggande, äta pizza och kolla på en film som hette the beverly hillbillies.
ord: negerande hahah. eller träd-get.
saknad: min familj faktiskt
roligaste: lovisa + negerande tror jag haha. det där kan man inte riktigt förklara
misslyckande: inget speciellt idag faktiskt, var ganska on fire. fast nä
drog: kokain
humör: glad och lite trött
Bilden är från en fin septemberdag när jag satt vid södra torget och läste. Nu ska jag äta lasagne och titta på vänner, fint.

jag vill bara visa dig nåt bra, jag kanske har nåt nu som du beundrar

Kategori: Jag och sånt

gillar skymningsfåglarna utanför mitt fönster och gillar tisdagar med himym, gg och top model. gillar allt ganska mycket just nu