De brister tidigare och tidigare, isarna. Fåglarna flyttar längre norrut varje år. De säger hotet mot klimatet...

Kategori: Jag och sånt

Hej, här kommer min helg:
Fredag: Var i skolan och satt ute i solen till vårt seminarium började. Fick ett godkänt och sen gick vi en stund till Lovisa. På kvällen gick jag först en lång promenad med Paula och stack sen till Petra och drack öl/vin och hade trevligt.
Lördag: Vaknade och gick till Lovisa och spenderade dagen på hennes altan. Solade och grillade för första gången i år med hennes nya, fina rosa grill. Drack mjölk och somnade supertidigt på kvällen och det var skönt.
Söndag: Solade och läste i min lägenhet, gick och handlade och avslutade dagen med Madagascar 2 hos Paula.
Mycket fin helg och här kommer lite bilder från veckan:
1. Folk vid Viskan/Södra torget eller vad det nu heter 2. Torsdags-lunchen, sub med kyklingbröst och vitlökssås =♥ 3. Hej sol och kjol 4. Mellanmål och senaste Monki-tidningen.

WHEN I WAKE UP IN THE MORNING, I'M ONLY THINKING OF YOU

Kategori: Jag och sånt

Onsdag: Använde min klänning med rosor för första gången, satt i solen i min lägenhet och läste en gammal bokfavorit, skypeade med en saknad Sofia och skrattade samt tittade på En kärlekshistoria som är en av mina favoritfilmer. Så himla bra dag.

DU SÄGER VÄL TILL OM JAG SKA GÅ?

Kategori: Jag och sånt

Måndag och jag har varit i skolan rekordlänge, nästan blåst bort, lyssnat på fin musik och ätit spaghetti och tittat på Undeclared.

Helgen var iallafall lite så här, i fredags var det födelsedagsfest för bästa Malin som fyllt 22 och jag drack vodka och skrattade hela vägen hem. Lördagen var mer vakna, somna, dricka massa vatten, spy upp vatten, sova och sen åt jag bakis-mat på McDonalds med Malin. Hade inget att göra på kvällen för typ alla var bortresta så då tittade jag massa på Vänner och somnade tidigt och söndagen var nästan likadan. Mm lite uppdatering av livet, underbart. Här är förresten det bästa jag hittat idag, kan inte vänta alltså: