när vi satt utanför Strandbaden i Falkenberg och lyssnade på när havet blåste in

Kategori: Resor, Äventyr och festligheter

Spenderade fredag till lördag på hotell Strandbaden i Falkenberg med Christopher och allting var så himla perfekt. Tog promenader och satt ute vid havet med en flaska vin och annat gott tills det började närma sig kväll, då vi gick och gjorde oss i ordning för middagen. Den var verkligen fantastisk, godaste köttet vi båda ätit och allt annat var också supergott. Proppmätta gick vi sedan och lade oss och sov gott tills morgonen då det var dags för frukost. Och alltså, hotellfrukost är ju typ världens bästa grej. En stund senare var det dags att ta taxin till stationen för att åka vidare, men det kommer i ett annat inlägg!
 
Sammanfattningsvis så hade vi det underbart den tiden vi var där och planerar redan att åka dit igen, då för lite mer traditionell spavistelse. Rekommenderas!

Allt är för bra

Kategori: Jag och sånt, Äventyr och festligheter

Mitt "påsklov", firades hemma hos familjen och innehöll bland annat: Löpturer, min kusins 3-årskalas, Ullared, sola i trädgården, besök i sommarstugan, kvällspromenad med Sofia, uppsatspluggande, tårta hos min gammelfarfar på hans 98-årsdag, grillning, årets första superkalla dopp i havet samt en massa ägg, godis och mat. 

Aussie

Kategori: Skönhetsrelaterat

Vad jag använder i duschen just nu. Kan inte säga att jag märker någon direkt skillnad på mitt hår, men det luktar supergott iaf!