slut ögonen och lyssna men vad fan du måste lyssna nu

Kategori: Jag och sånt

Livsstatus: gjort sista tentan idag och firat med mat på eest, tränar/springer en massa, är jätteglad och jätteledsen omvartannat och lite rastlös mittemellan, hatar att ha en ful blogg och vill fly till Göteborg mest hela tiden.

Du förtjänar mer än nån som är så kluven

Kategori: Äventyr och festligheter

Fredag: Var hos Lovisa och pysslade lite, drack vodka, spelade spel och sånt trevligt. Sen stack vi en stund till Petra och sen till nån slags "Rockfest" som tog slut när vi kom dit. 
Smyckena jag lyckades knåpa ihop, två halsband och ett armband.

You smoke cigarettes and I chew gum

Kategori: Filmer

Haft en väldigt lugn helg igen, känns ganska bra faktiskt. I fredags var jag med Paula och igår drog jag mig hem till Petra där det hängde en massa bakis människor och kollade på film.
Först såg vi Rosemary's baby som var väldigt bra. Hatar skräckfilmer och sånt så var lite orolig innan, men den var inte alls äcklig på det sättet som moderna skräckfilmer är. Det var mer psykiskt eller vad man ska säga, sånt som jag gillar hundra gånger bättre än massa blod och läskiga barn.
Efter det så såg vi Big Fish. Fin historia och fin miljö, men gillade den inte sådär överdrivet mycket. Kanske hade tyckt bättre om den dock om jag inte kämpat halva filmen med att försöka hålla mig vaken.