but they won't flower,

Kategori: Jag och sånt

Nya detaljer från Sia.

paket från asos + beställ aldrig från modekungen

Kategori: Jag och sånt, Kläder, skor, smycken

Fick hem ett paket från asos.com för ett tag sedan som innehöll detta + en klänning som ni får se i ett eget inlägg senare!
Blommig satchel från New Look.
Ljusgult pastelligt nagellack från Models Own.
Strumpor med hjärtan på från deras egna märke. 
 
Aldrig beställt från Asos.com förr men som jag sa till tjejen som jag hämtade ut paketet av så kan jag verkligen rekommendera det, gick hur bra som helst!
 
Jag vill också ta tillfället i akt att berätta lite kort om ett företag jag definitivt INTE rekommenderar, nämligen Modekungen.se. Utan tvekan det sämsta jag någonsin varit med om när det gäller onlineshopping, eller ens shopping över huvud taget. Skulle ta alldeles för lång tid att förklara allt, men jag beställde en klänning i oktober som inte kom på tre månader, sedan krävdes det ytterligare två månader av mail och skriva på massa sidor för att jag äntligen skulle få tillbaka mina pengar. Det enda jag fick av dem var bortförklaringar hela tiden. Här kan ni läsa hela historien om ni vill. Ta gärna en titt på de andra klagomålen också, och tänk er för en extra gång innan ni beställer från nåt ställe, även om det ser okej ut. Kram!

the one where Ida takes a bath

Kategori: Jag och sånt

En av sakerna jag saknar mest med att bo hemma är att bada i vårt bubbelbadkar, så det passar jag alltid på att göra när jag hälsar på. 
Tända lite ljus, hälla i badbomber och badskum, läsa en bra bok och göra en hårinpackning är såå avkopplande, älskar det <3