sometimes it's a case of cruel to be kind

Kategori: Äventyr och festligheter

Helsingborgsfestivalen igår. Började hos Sandra med lite drinkar och vin och sen såg vi The Sounds. Sjukt bra och jag dansade som en idiot emellanåt. Sen skulle vi ut och gick till nåt ställe som vi trodde var Mogwai men det var det inte och där var jättevarmt och vi var opepp så då åkte vi hem.

And you think you might belong in a moment when you step out of the rain

Kategori: Jag och sånt

Var hos Ellinor i lördags på vad som skulle vara en grillkväll, fast det regnade lite för mycket för det. Sen skulle vi ut men det kändes som höst och det var typ fem andra personer ute så det blev bussen hem efter en stund. Kändes ganska fail men det var skönt att slippa sova nån annanstans/gå hem för en gångs skull. Man kunde ju önska att jag hade bilder därifrån men jag är för lat för att bära på min kamera och ingen har lagt upp så nej.

Vad jag gör i övrigt; hänger på stan, går på ikea, letar lägenhet, äter plätt-frukost, spelar sims och lunchar med mamma och bror. Ifall någon undrade.
Orkar inte---------------------------------------------------------------------------------------

I want to live like common people, I want to do whatever common people do

Kategori: Äventyr och festligheter

Det har varit karneval hela helgen och det har varit vin och fest och träffa massa människor man inte sett på länge. Emma är också hemma nu en vecka och jag blev så glad när jag träffade henne att jag skrek. Hon är fin hon. Idag är hela stan död och jag har lunchat med Sofia och Emma och har fortfarande lite vin-huvudvärk och minnesluckor.